Flow Projects  Harderwijk

 

 

WAT DOET FLOW PROJECTS?

 

 

ZORGELOOS BOUWEN

 

 

 

 

 

 

 

 

WAT DOET FLOW PROJECTS?

 

 

Flow Projects is een nieuw concept in de bouwbranche. Wat bieden wij u?

 

heldere communicatie

Heldere communicatie tussen u en ons is essentieel en staat bij ons dus hoog in het vaandel.

 

advies

Wij kunnen u adviseren voor of na aankoop van uw woning of bedrijfspand, bestaand of nieuwbouw. Denkt u hierbij aan het opstellen van een kostenraming voor renovatie of verbouwing, of voor andere veranderingen of aanpassingen.

 

offertevergelijking

Samen met u worden een aantal aannemers geselecteerd bij wie een offerte wordt aangevraagd. Na ontvangst zullen wij deze beoordelen en vergelijken. Ook wanneer u al offertes in huis hebt, is vergelijking natuurlijk mogelijk. Wanneer offertes niet goed zijn gecontroleerd, kunt u voor vervelende verrassingen komen te staan. Misverstanden over aangeboden onderdelen komen helaas nog al te vaak voor. lees verder >>

 

begeleiding

Afhankelijk van uw eigen kennis en ervaring kunt u kiezen voor de begeleiding door Flow Projects die bij u past. U kunt kiezen voor begeleiding bij een bepaald onderdeel, een combinatie van onderdelen of voor complete begeleiding. Wij werken op uurtarief, of wanneer u dat prettiger vindt, voor een vaste prijs.

 

duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken zijn de basis voor een goede uitvoering. Tijdens het onderhandelingsgesprek met de aannemer zullen wij zaken als de wijze van uitvoering, aanvang van de werkzaamheden, planning, betalingstermijnen etc. bespreken en voor u vastleggen. Door het maken van duidelijke afspraken weet u waar u aan toe bent tijdens de bouw of renovatie.

 

toezicht

Tijdens de uitvoering wilt u uiteraard weten of alles correct volgens bestek en tekeningen wordt gebouwd. En niet onbelangrijk; of gewerkt wordt conform de door u gewenste kwaliteit, kostenplaatje en tijdspad.

 

Afhankelijk van de grootte en de duur van het project, bezoeken wij regelmatig de bouwplaats, waarbij we de kwaliteit, detaillering en de voortgang controleren. We signaleren de onderdelen die niet (volledig) voldoen aan de vereiste kwaliteit of afwijken van bestek en tekening. Ook bepalen wij tijdens deze bezoeken de stand van het werk ten behoeve van de termijnbetalingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tijdsbesparing

Organisatie, coordinatie en begeleiding van iedere verbouwing, nieuwbouw en renovatie van klein tot groot. Voor woning, kantoorpand en bedrijfsgebouw. 

 

kwaliteitbewaking

Controle en overleg op de bouwplaats, leiden van bouwvergaderingen, problemen tijdig signaleren, controle op naleving van de gemaakte afspraken en planning.

 

kostenbeheersing

Calculatie, het aanvragen van offertes bij (onder)aannemers en bij diverse inkooporganisaties voor het maken van een prijsvergelijk. Controle op meer-minderwerken en op inkomende facturen.