Flow Projects  Harderwijk

 

 

OVERIGE DIENSTEN

 

ZORGELOOS BOUWEN

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERIGE DIENSTEN

 

Flow Projects is niet alleen beschikbaar als bouwbegeleider.

 

LOODGIETER

Flow Projects werkt als loodgieter in Harderwijk, Ermelo en omstreken. Wij installeren, repareren en onderhouden alle 'natte groepen' van uw woning of van uw bedrijf. U kunt dus bij ons terecht als uw kraan lekt, maar ook als u een nieuwe badkamer of nieuw toilet wilt. Kortom; een loodgieter waar u op kunt bouwen.

 

CV

Een CV-installatie leveren en monteren of het aanpassen van de bestaande installatie, is ook onderdeel van onze dienstverlening. Denk hierbij ook aan het ophangen van een radiator op een andere plek of het plaatsen van een extra radiator. Flow Projects verzorgt het graag voor u. Wij leveren en plaatsen kwalitatief hoogwaardige ketels met een lange levensduur. 

 

SANITAIR 

Wie van een mooie badkamer wil genieten doet er goed aan om goed advies in te winnen en contact op te nemen met Flow Projects. Wij adviseren en offreren uw badkamer en kiezen in overleg met u voor een perfecte oplossing.

 

Samen met u maken we een keuze uit het ruime assortiment van diverse fabrikanten. Het volgende kunnen wij u bieden:

 

* het leveren van sanitair en materialen; u zorgt zelf voor de installatie.

* het leveren van sanitair en materialen; Flow Projects verzorgt de    

  installatie.

* Flow Projects verzorgt alles; van sloopwerk van uw huidige badkamer

  tot het tegelwerk van uw nieuwe badkamer.  

 

 

 

 

loodgieter

CV-installateur

sanitair

 

 

Flow Projects is helemaal thuis in de wereld van waterleidingen, sanitair, riolering, CV-installaties, keukens en badkamers. Door onze brede kennis en vakmanschap kunnen wij u altijd een kostenbesparend en vakkundig advies geven.