Flow Projects  Harderwijk

 

 

WAAROM FLOW PROJECTS?

 

 

ZORGELOOS BOUWEN

 

 

 

 

 

 

 

 

WAAROM FLOW PROJECTS?

 

Ontbreekt het u aan tijd, ontbreekt het u aan bouw- of renovatiekennis en wilt u toch bouwen of renoveren, dan heeft Flow Projects de oplossing voor u.

 

We kennen allemaal de verhalen van bedrijven en particulieren die hebben laten (ver)bouwen of renoveren. Afspraken die niet nagekomen worden, kosten die hoger zijn uitgevallen, de opleveringsdatum wordt niet gehaald, etc. Er zijn steeds meer bedrijven betrokken bij een bouw- en renovatieproject waardoor de organisatie, planning en het kostenoverzicht vaak niet meer te overzien zijn. 

 

Flow Projects ontzorgt haar opdrachtgevers door zaken en processen uit handen te nemen door te fungeren als coordinator, begeleider en als aanspreekpunt voor, tijdens en na uw bouw- of renovatietraject. Niet alleen als uw aanspreekpunt, maar ook voor alle partijen die betrokken zijn bij het traject. Naar keuze kunnen wij in iedere fase instappen.

 

In de praktijk verdient ons werk zich terug door beter overleg, minder problemen en fouten door controle, geen overwachte kosten door kostenbewaking en offertevergelijk. Maar het belangrijkste is een beter eindresultaat van uw woning, bedrijfsgebouw of kantoorpand.

 

 

 

FLOW PROJECTS ONTZORGT

 

Flow Projects ontzorgt u als opdrachtgever. Hoe?

 

Door niet alleen te fungeren als uw contactpersoon, maar ook als contactpersoon voor alle betrokken partijen binnen het traject. Dus ook voor alle (onder)aannemers, schilders, stukadoors, bouwbedrijven, etc. Wij zorgen voor de goede mensen op de goede plaats op het juiste tijdstip.

 

U als opdrachtgever heeft maar met 1 partij te maken: Flow Projects.

 

tijdsbesparing

kwaliteitsbewaking

kostenbeheersing